Un partener de nădejde, în momentele tale grele

Înțelegem cum este să fii copleșit. Să fii luat prin surprindere de către un deces neașteptat, să nu știi care sunt pașii pe care îi ai de făcut în imediat, toate astea în timp ce te confrunți toate sentimentele care te cuprind...

Funero a fost înființat din dorința de a ajuta oamenii aflați în momente de cumpănă. Cu timpul, am devenit o afacere de familie și de mai bine de 15 ani servim familii îndurerate într-una din cele mai grele încercări, prin servicii funerare complete, transparente și accesibile.

Cu ce ne mândrim

Prețuri accesibile și transparente

Costurile noastre sunt extrem de accesibile și încercăm mereu să obținem cele mai bune prețuri, raportat la cerințele și nevoile tale.

Acționăm rapid și te ținem la curent în permanență

Vei fi în permanență la curent cu toate detaliile și procedurile, pe parcursul desfășurării evenimentelor

Consultanță și suport moral pe toată durata evenimentelor

Vei beneficia de un tratament care a mulțumit de-a lungul timpului peste 10.000 de oameni și care i-a făcut să ne recomande cunoscuților care aveau nevoie de servicii funerare.

Nu doar o agenție de servicii funerare

Lista completă de documente

documente necesare pentru inmormantare

Am creat primul registru complet de documente necesare post-deces

Deoarece latura birocratică nu își are locul într-un astfel de context, Funero a pus la punct un spațiu unde să găsești cu ușurință toate documentele necesare procesului de înmormântare.

Am creat primul memorial virtual din România

Am vrut să aducem un omagiu virtual tuturor persoanelor care nu se mai află printre noi fizic. Astfel încât, vei poți crea un memorial virtual, etern, la care să poți reveni oricând îți este dor.

Peste 200 de memoriale virtuale create

colaj cu persoane decedate, parte din memorialul virtual Funero.ro

Am servit peste 10.000 de familii în cele mai grele momente

Miss Malina

Recomand firma asta fără îndoieli! Ne-au ajutat in cea mai grea situație din viața noastră. Sunt o echipa foarte buna, serioasa și foarte punctuală. De- asemenea fac un transport foarte iute și bun din alte țării, la noi o fost din austria și au fost in ziua următoare deja aicea și au rezolvat tot fără nici o problema. Îs foarte de treaba si îs fac meseria foarte bine.

Decembrie, 2021
Mirela Farcau

In momentele acelea grele cand nu stii care e stanga si care e dreapta ai nevoie de seriozitate, punctualitate si amabilitate. Recomand cu toata increderea. Plus ca nu trebuie sa umbli de la un birou la altul si de la o institutie la alta. Ei fac totul. Multumim Kirila Funerar.

iulie, 2021
Cristian Andrisca

Procesul repatrierii a decurs conform lucrurilor stabilite cu dl Sebastian. Apreciez foarte mult sinceritatea si transparenta întregii echipe privind procedura, costurile, etc. Recomand!

noiembrie, 2021
Elena Ioniță

Mi-au fost alaturi intr-un moment nespus de greu... O echipa empatica care a putut sa faca posibila inmormantarea mamei mele in orasul natal. Va multumesc nu este de ajuns... Recomand aceasta echipa minunata!

martie, 2021
Angela Kiss

Mii de multumiri ptr ajutorul acordat de care ai nevoie in acele momente grele! Un sprijin real celor care trec prin asemenea momente dureroase! Multumesc din suflet si nu pot decât sa recomand aceasta firma care da dovada de promptitudine ,profesionalism si seriozitate!

septembrie, 2021
Constantin N. Moldovan

Punctualitate, seriozitate, empatie, servicii complete. Recomand!

august, 2021

Cifrele din spatele proiectului Funero

15
ani de experiență
1mil.+
kilometrii străbătuți
9000+
familii ajutate la greu
100%
clienți satisfăcuți

misiune

Mesajul fondatorului Funero

Numele meu este Sebastian Kirilă, iar acum 2 ani am pus bazele unei comunități online unde oamenii primesc ajutor personalizat atunci când pierd pe cineva drag. Îmi doresc ca platforma Funero să fie un loc unde oamenii din comunitate să revină și să găsească informații și suport în cele mai grele momente, dar și firme partener care să îi ajute în orice colț al României s-ar afla.

20+

Ani de experiență

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscin. Curabitur sit amet eros elit et.

50+

Articole scrise

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscin. Curabitur sit amet eros elit et.

Fondatorul agentiei Funero, Sebastian Kirila