Completează formularul și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul

10.000+ familii ajutate
No issues
Mesajul tău a fost trimis! Vei fi contactat de către un agent Funero în 15 minute. Pentru urgențe, ne puteți apela și la numărul 0740177110
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Locații
Piața Eroilor Revoluției 4
Satu Mare 440055 (Repere: în spatele farmaciei DONA, Spitalul Județean 2 / Vechi)
Prahova 25, Satu Mare (între CBA Barta Ati și Clinica Sf. Anton, la 100m de Spitalul Județean 1 / Nou)
Program
De luni până vineri, între orele 9:00 - 18:00
Funero te ajută cu:
Servicii funerare complete

Te ajutăm la fiecare pas, de la ridicarea defunctului de la domiciliu sau spital, până la organizarea ceremoniei religioase.

Servicii de repatriere din Europa
Suntem pregătiți să străbatem orice hotar al Europei pentru a aduce înapoi în țară persoana decedată.
Întocmirea documentației de deces & a ajutorului de înmormântare
Te ajutăm să obții și să traduci toate actele necesare repatrierii în țară a persoanei decedate.
Sicrie și alte produse funerare
Oferim o gamă largă de decorațiuni funerare, care variază de la coroane de flori, lumânări, sau cruci, și până la sicrie.
Servicii de îmbălsămare pentru defunct
Prin metode profesionale de îmbălsămare, ne străduim să-i oferim persoanei dragi o înfățișare îngrijită, ca să-o vezi în momentele de rămas bun așa cum o țineai minte.
Organizarea slujbei religioase
Te vom ajuta să planifici și să organizezi o ceremonia specifică religiei răposatului, oferindu-i rămasul bun care se cuvine.
Incinerare
În cazul în care vrei să optezi pentru serviciul de incinerare, noi suntem aici la dispoziția ta pentru a te ajuta să-ți duci preferința la capăt, în cel mai scurt timp posibil.
Catafalc
Îți vom arăta catalogul nostru de produse, afișându-ți toate modelele de catafalcuri pe care le avem, ajutându-te să-l alegi pe cel mai potrivit.
Servicii de catering
Nu este nevoie să apelezi la o firmă separată pentru nevoile de catering din jurul ceremoniei, le putem face și pe acestea pentru tine.
Funero oferă ajutor și sprijin profesional

Îți suntem alături la fiecare pas în procesul de rămas bun, prin sprijin moral și servicii de calitate, astfel încât să facem acest eveniment nefericit, cât mai ușor cu putință.

Seriozitate, profesionalism, promptitudine si amabilitate. O firma de un real ajutor pentru familia indurerata. Au rezolvat toate problemele aparute (transportul in alt judet) inclusiv toate actele necesare in aceasta situatie. Mentionez ca tarifele sunt foarte accesibile. Recomand cu incredere.
M
Michael Scorpel
O comunitate de oameni care se ajută reciproc

Funero oferă mai mult decât simple servicii funerare, oferim posibilitatea unei comunității unite. De a lungul anilor, am reușit să ne strângem împreună și să ne ajutăm unii pe alții în momentele grele, oferindu-ne experiența și sfaturile unul altuia și astfel să facem clipele dificile prin care trecem, mai suportabile.