Repatriere Decedați

Servicii complete de repatriere decedați, oriunde din Europa

În momente de cumpănă, ai nevoie de un braț pe care să te sprijini, iar noi suntem aici să ți-l oferim. În cazul în care o persoană apropriată ție a decedat în străinătate, suntem pregătiți să străbatem orice hotar al Europei pentru a o aduce înapoi în țară.

Apelează-ne oricând!
+40728 724 724
No items found.
Apel către Funero

Ofertă de Preț

Alegerea preferințelor funerare

Depunerea sicriului la capelă

Întocmirea documentației legale

Efectuarea transportului funerar

Desfășurarea evenimentului

Un rămas bun liniștit

În ce constă serviciul de repatriere Funero:

Te ajutăm de la bun început și până la final cu servicii de repatriere, ca tu să nu-ți bați capul cu nimic ce nu este necesar în aceste momente dificile și să te poți concentra asupra lucrurilor care contează. În termeni de repatriere, asta înseamnă:

Întocmirea documentației necesare repatrierii

Îți explicăm care sunt toate actele necesare procesului de repatriere a persoanei decedate și te ajutăm să le întocmești și să le traduci.

Obținerea certificatului de deces
Obținerea pașaportului mortuar
Obținerea ajutorului financiar de la stat

Aducerea înapoi în țară a persoanei decedate

Plecăm în țara din Europa în care a decedat persoana apropiată și o aducem înapoi în România în cel mai scurt timp posibil.

Plecăm în orice țară din Europa pentru a repatria persoana decedată
Ne întoarcem în cel mai scurt timp posibil
Folosim mijloace de transport profesioniste

Transportarea la capelă și ghidare pentru ultimii pași rămași

Odată ce am terminat cu procesul de repatriere, te vom ajuta cu transportul și depunerea la capelă a sicriului, îți vom preda toate actele necesare și te vom îndruma și îți vom explica care sunt ultimii pași rămași.

Sală frigorifică în care este ținut defunctul până în momentul înmormântării
Transportăm și depunem sicriul la capelă
Îți explicăm care sunt ultimii pași rămași

Transport funerar internațional

Certificat de deces

Îmbălsămare și igienizare

Traducerea documentației legale

Sicriu premium

Pașaport mortuar

Mașină funerară frigorifică

Personal calificat

Cost Repatriere Decedați

Află care sunt costurile, fără surprize.

Îți vom prezenta de la început o listă cu costurile serviciilor noastre și o estimare pentru cele care diferă de la caz la caz. Vom menține o relație transparetă cu tine pe durata întregului proces, iar orice preț asupra căruia cădem de acord va rămâne același, nefiind pus niciodată în situația de a vă trezi cu costuri ascunse.

Îți oferim ajutor și sprijin profesional

Îți suntem alături la fiecare pas în procesul de rămas bun, prin sprijin moral și servicii de calitate, astfel încât să facem acest eveniment nefericit, cât mai ușor cu putință.

Colaborarea cu aceasta companie a funcționat așa cum nu m-as fi așteptat vreodată. Avand in vedere faptul ca atunci când colaborezi cu o astfel de firma ești greu încercat de viața și faci greșeli involuntare, cei implicați in repatriere au dat dovada de o empatie extraordinara și au reușit sa treacă peste toate inconvenientele pentru a finaliza procedura. Nu au fost costuri ascunse, iar comunicarea a fost una foarte buna. Recomand cu plăcere!!
LO
Levent Octavian
15
ani de experiență
1mil. +
kilometrii străbătuți
6
mașini funerare noi
100%
clienți satisfăcuți

De ce să alegi serviciile de repatriere Funero

Prețuri accesibile și transparente

Costurile noastre sunt extrem de accesibile și încercăm mereu să obținem cele mai bune prețuri, raportat la cerințele și nevoile tale.

Acționăm rapid și te ținem la curent în permanență

Vei fi în permanență la curent cu toate detaliile repatrierii, pe parcursul desfășurării evenimentelor

Consultanță și suport moral pe toată durata evenimentelor

Vei beneficia de un tratament care a mulțumit de-a lungul timpului peste 9000 de familii și care i-a făcut să ne recomande cunoscuților care aveau nevoie de servicii funerare.

Ce este inclus în pachetul de repatriere?

Cere ofertă pentru repatriere din Europa

Transportul decedatului în România din întreaga Europă și UK

Un sicriu respectuos și de calitate

Documentația legală necesară

Îmbălsămarea și pregătirea defunctului prin proceduri moderne

Mașină frigorifică și condiții de transport mai mult decât decente

Peste 1000 de clienți mulțumiti de serviciile Funero.

Miss Malina

Recomand firma asta fără îndoieli! Ne-au ajutat in cea mai grea situație din viața noastră. Sunt o echipa foarte buna, serioasa și foarte punctuală. De- asemenea fac un transport foarte iute și bun din alte țării, la noi o fost din austria și au fost in ziua următoare deja aicea și au rezolvat tot fără nici o problema. Îs foarte de treaba si îs fac meseria foarte bine.

Decembrie, 2021
Mirela Farcau

In momentele acelea grele cand nu stii care e stanga si care e dreapta ai nevoie de seriozitate, punctualitate si amabilitate. Recomand cu toata increderea. Plus ca nu trebuie sa umbli de la un birou la altul si de la o institutie la alta. Ei fac totul. Multumim!

iulie, 2021
Cristian Andrisca

Procesul repatrierii a decurs conform lucrurilor stabilite cu dl Sebastian. Apreciez foarte mult sinceritatea si transparenta întregii echipe privind procedura, costurile, etc. Recomand!

noiembrie, 2021
Elena Ioniță

Mi-au fost alaturi intr-un moment nespus de greu... O echipa empatica care a putut sa faca posibila inmormantarea mamei mele in orasul natal. Va multumesc nu este de ajuns... Recomand aceasta echipa minunata!

martie, 2021
Angela Kiss

Mii de multumiri ptr ajutorul acordat de care ai nevoie in acele momente grele! Un sprijin real celor care trec prin asemenea momente dureroase! Multumesc din suflet si nu pot decât sa recomand aceasta firma care da dovada de promptitudine ,profesionalism si seriozitate!

septembrie, 2021
Simona Todea

Va multumim pentru toate serviciile oferite La baza serviiciilor stau calitatea si promtitudinea,exact ce avem nevoie in situatii de tristete si durere.

august, 2022

Întrebări frecvente

Vă pot apela telefonic la orice oră?

Da, Funero funcționează după un program non-stop, astfel încât să-ți putem prelua apelul la orice oră a zilei și să te ajutăm cu serviciile funerare de care ai nevoie.

Care este primul pas pe care trebuie să-l fac în cazul unui deces subit?

În cazul unui deces subit, primul pas pe care trebuie să-l faci este să ne contactezi. Noi vom veni după aceea în cel mai scurt timp scurt pentru a ridica persoana decedată. O vom transporta cu o autoutilitară funerară, vom întocmi documentația legală și te vom ajuta să plănuiești și să organizezi înmormântarea.

Care este primul pas pe care trebuie să-l fac în cazul unei repatrieri?

În cazul nevoii de repatriere a unei persoane decedate, primul pas pe care trebuie să-l faci este să ne contactezi.  Vom discuta cu tine, arătându-ți care sunt toți pașii premergători necesari și te vom ajuta să obții și să traduci toate actele necesare. După aceea, vom pleca în țara din Europa în care persoana a decedat și o vom aduce înapoi în România în cel mai scurt timp posibil, pentru a ține înmormântarea care i se cuvine.

De ce documente ai nevoie în cazul unui deces?

În cazul unui deces, vei avea nevoie de: Certificat medical constatator; Certificat de deces; Adeverință de înhumare. Dacă moartea persoanei a fost una violentă (accident, suicid), vei avea nevoie și de o dovadă eliberată de poliție sau procuratură. Pentru mai multe detalii, verificați directorialul complet de documente necesare

Cum pot obține ajutor de înmormântare?

În cazul în care persoana decedată este asigurată sau pensionară, ajutorul de deces este de 6095 lei, iar în cazul în care un membru de familie al unui asigurat sau pensionar a decedat, ajutorul este de 3048 lei. Dacă întrunești vreunul din criteriile enumerate mai sus, te vom ajuta noi să depui cererea pentru ajutorul de deces, depunând cererea la casa de pensii și obținând suma în cel mai scurt timp posibil.

Oferiți servicii funerare complete?

Da, fie că este vorba despre repatrierea unei persoane decedate, întocmirea documentației legale, organizarea înmormântării, decorațiuni și produse funerare, sau servicii de catering, noi ne ocupăm de toate pentru tine. Pentru mai multe detalii, verficați lista completă de servicii funerare.

Completează formularul și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul

Transport Funerar internațional complet

Funero oferă toate serviciile funerare care ai nevoie în cazul unui deces în străinătate, pentru a te ajuta să depășești această situație delicată cât mai repede.

Prețuri corecte și transparente
Prețurile noastre îți vor fi prezentate în mod precis și fără ascunzișuri, serviciile noastre fiind îndeplinite în cel mai transparent mod posibil.
Peste 9000 de familii ajutate la greu

În clipele grele, te simți mai liniștit dacă ai lângă tine o echipă de profesioniști. Noi, îți suntem alături de la începutul evenimentului nefericit, până la sfârșit.

Contactează-ne

Mesajul tău a fost trimis! Vei fi contactat de către un agent Funero în cel mult 24 de ore. Pentru urgențe, ne puteți apela și la numărul 0740177110
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Apelează-ne gratuit și fără obligații