Servicii funerare complete. Ne ocupăm de tot, pentru tine

Atunci când ai nevoie de ajutor, suntem aici pentru a-ți oferi întreg sprijinul nostru. De aceea, oferim o gamă completă de servicii funerare, ca să-ți luăm grija de pe umeri în timp ce te concentrezi asupra lucrurilor care contează.

Întocmirea actelor necesare

Te ajutăm să obții actele necesare de deces și să depui cerere pentru ajutorul oferit de stat, pentru că știm prea bine că în momente dificile precum sunt acestea, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să înfrunți punerea la cap a tututor documentelor necesare de unul singur.

Te ajutăm să întocmești întreaga documentație pentru repatrierea persoanei decedate.

Află mai multe
Obținerea Certificatului de Deces (Tip C Internațional
Obținerea Pașaportului Mortuar
Transcrierea Certificatului de deces pentru Casa de Pensii pentru ajutorul de înmormântare
Obținerea Certificatului de Deces

Oferim toată consilierea necesară în scopul obținerii Certicatului Medical Constatator al Decesului. Acest document se poate obține doar de către aparținător.

Află mai multe

În funcție de circumstanțele decesului, Certificatul poate fi eliberat de medicul de familie, de medicul de primar de pe secția unde a fost internat pacientul sau de medicul anatomopatolog.

Certificatul se eliberează la 24 de ore din momentul în care un cadru medical declară decesul.

Pentru a obține Adeverința de înhumare, ai nevoie de următoarele documente:

Află mai multe
Certificatul medical constatator al decesului
Certificatul de naștere şi de căsătorie, după caz (în original)
Actul de identitate al persoanei decedate (este reținut de ofițerul de stare civilă)
Copie după actul de identitate al persoanei care declară decesul
Act care dovedește gradul de rudenie al persoanei care declară decesul (ex: certificat de naștere)
*Dacă moartea persoanei a fost una violentă (accident, suicid), ai nevoie și de o dovadă eliberată de poliţie sau procuratură. Din dovadă trebuie să rezulte că una dintre aceste autorităţi a fost sesizată în legătură cu decesul.

Pentru a obține Certificatul de deces, ai nevoie de următoarele documente:

Află mai multe
Certificatul medical constatator al decesului
Certificatul de naștere şi de căsătorie, după caz (în original)
Actul de identitate al persoanei decedate (este reținut de ofițerul de stare civilă)
Copie după actul de identitate al persoanei care declară decesul
Act care dovedește gradul de rudenie al persoanei care declară decesul (ex: certificat de naștere)
*Dacă moartea persoanei a fost una violentă (accident, suicid), ai nevoie și de o dovadă eliberată de poliţie sau procuratură. Din dovadă trebuie să rezulte că una dintre aceste autorităţi a fost sesizată în legătură cu decesul.
sicriu care urmeaza sa fie coborat din masina, in urma repatrierii din strainatate

Repatriere din Europa

În cazul în care o persoană apropriată ție a decedat în străinătate, suntem pregătiți să străbatem orice hotar al Europei pentru a o aduce înapoi și a-i oferi o înmormântare demnă.
Întocmim documentația necesară — Te invităm la sediul nostru ca să vorbim despre toți pașii premergători care sunt necesari pentru repatriere și te ajutăm să obții și să traduci toate actele necesare.
Aducem înapoi în țară persoana decedată — În cel mai scurt timp posibil, noi plecăm către țara în care a decedat persoana apropriată și o aducem înapoi în România pentru a fi înmormântată așa cum se cuvine.
Preferințe și transport — Îți vom prezenta din catalogul nostru toate opțiunile pe care le avem pentru sicrie și ornamente, iar după aceea te vom ajuta cu transportul persoanei decedate la capelă, unde va avea loc slujba.

Te ajutăm să îi oferi persoanei apropiate o înmormântare demnă

Fie că dorești să ții o înmormântare tradițională, sau vrei să onorezi dorința persoanei decedate și să optezi pentru incinerare, noi suntem aici la dispoziția ta pentru a te ajuta cu orice tip te înmormântare ai alege, și oricare ar fi cerințele tale personale pentru ea.

Avantajele înmormântării tradiționale

Respectarea tradiției — Din punct de vedere religios, înmormântarea poate fi văzută drept continuitatea unei tradiții cu o vechime de mii de ani. Acest detaliu poate fi important în mod special pentru persoanele credincioase care vor să nu dezlege această tradiție.
Loc de amintire — Mormântul care va rămâne în urma înmormântării poate servi drept un loc în care să se lege o legătură între tine și persoana care s-a dus, dându-ți prilejul de a o revedea și de a o lăsa să continue să trăiască în amintirea noastră.
Personalizare — Fie că este vorba despre spațiul mormântului, aranjamentele florale sau de lumânări, sicriul pe care dorești să-l alegi, înmormântarea tradițională îți lasă posibilitatea de a alege și a personaliza după bunul plac, astfel încât să-ți poți aduce aminte de persoana iubită așa cum vrei tu

Află mai multe despre înmormântarea tradițională

Servicii de repatriere din Europa

Întocmirea documentației legale post-deces

Incinerare sau înhumare tradițională

Tanatopraxie, înbălsămare profesională

Tipul de sicriu

Coroană de flori

Servicii de catering

Organizarea ceremoniei

Costuri servicii funerare

Află care sunt costurile, fără surprize.

Îți vom prezenta de la început o listă cu costurile serviciilor noastre și o estimare pentru cele care diferă de la caz la caz. Vom menține o relație transparetă cu tine pe durata întregului proces, iar orice preț asupra căruia cădem de acord va rămâne același, nefiind pus niciodată în situația de a vă trezi cu costuri ascunse.

Funero oferă ajutor și sprijin profesional

Îți suntem alături la fiecare pas în procesul de rămas bun, prin sprijin moral și servicii de calitate, astfel încât să facem acest eveniment nefericit, cât mai ușor cu putință.

"Am apelat la serviciile Funero pentru repatrierea tatalui meu, din Marea Britanie. Au fost extraordinar de prompti si amabili de la primul contact. Mi-au raspuns pertinent si extrem de informativ tuturor intrebarilor pe care le-am avut pe durata procesului de repatriere si au fost extrem de profesionisti si empatici. Ii recomand cu mare drag tuturor celor care au nevoie de sprijin in asemenea momente dificile."
S
Simona Torok
15
ani de experiență
1 mil. +
kilometrii străbătuți
9000+
familii ajutate la greu
100%
clienți satisfăcuți

De ce să alegi serviciile funerare Funero

Prețuri accesibile și transparente

Costurile noastre sunt extrem de accesibile și încercăm mereu să obținem cele mai bune prețuri, raportat la cerințele și nevoile tale.

Acționăm rapid și te ținem la curent în permanență

Vei fi în permanență la curent cu toate demersurile pe care le facem pentru a duce la bun sfârșit înmormântarea defunctului.

Consultanță și suport moral pe toată durata evenimentelor

Vei beneficia de un tratament care a mulțumit de-a lungul timpului peste 10.000 de oameni și care i-a făcut să ne recomande cunoscuților care aveau nevoie de servicii funerare.

Alte servicii pe care ți le punem la dispoziție

01.

Consultanță și sprijin moral

Funero nu oferă doar servicii funerare de calitate. Vrem totodată să-ți oferim toate sfaturile de care ai nevoie pentru a-i oferi persoanei decedate înmormântarea pe care o merită, și mai ales să-ți oferim ție ajutorul de care ai nevoie.
02.

Servicii de îmbălsămare

Prin metode profesionale de îmbălsămare, ne străduim să-i oferim persoanei dragi o înfățișare îngrijită, ca să o vezi în momentele de rămas bun așa cum o țineai minte.
03.

Decorațiuni și accesorii funerare

Oferim o gamă largă de decorațiuni funerare, care variază de la coroane de flori, lumânări, sau cruci, și până la sicrie.
04.

Catafalc

Îți vom arăta catalogul nostru de produse, afișându-ți toate modelele de catafalcuri pe care le avem, ajutându-te să-l alegi pe cel mai potrivit.
05.

Catering

Nu este nevoie să apelezi la o firmă separată pentru nevoile de catering din jurul ceremoniei, le putem face și pe acestea pentru tine.
06.

Incinerare

În cazul în care vrei să optezi pentru serviciul de incinerare, noi suntem aici la dispoziția ta pentru a te ajuta să-ți duci preferința la capăt, în cel mai scurt timp posibil.

Ce spun cei care au apelat la serviciile Funero

Miss Malina

Recomand firma asta fără îndoieli! Ne-au ajutat in cea mai grea situație din viața noastră. Sunt o echipa foarte buna, serioasa și foarte punctuală. De- asemenea fac un transport foarte iute și bun din alte țării, la noi o fost din austria și au fost in ziua următoare deja aicea și au rezolvat tot fără nici o problema. Îs foarte de treaba si îs fac meseria foarte bine.

Decembrie, 2021
Mirela Farcau

In momentele acelea grele cand nu stii care e stanga si care e dreapta ai nevoie de seriozitate, punctualitate si amabilitate. Recomand cu toata increderea. Plus ca nu trebuie sa umbli de la un birou la altul si de la o institutie la alta. Ei fac totul. Multumim Kirila Funerar.

iulie, 2021
Cristian Andrisca

Procesul repatrierii a decurs conform lucrurilor stabilite cu dl Sebastian. Apreciez foarte mult sinceritatea si transparenta întregii echipe privind procedura, costurile, etc. Recomand!

noiembrie, 2021
Elena Ioniță

Mi-au fost alaturi intr-un moment nespus de greu... O echipa empatica care a putut sa faca posibila inmormantarea mamei mele in orasul natal. Va multumesc nu este de ajuns... Recomand aceasta echipa minunata!

martie, 2021
Angela Kiss

Mii de multumiri ptr ajutorul acordat de care ai nevoie in acele momente grele! Un sprijin real celor care trec prin asemenea momente dureroase! Multumesc din suflet si nu pot decât sa recomand aceasta firma care da dovada de promptitudine ,profesionalism si seriozitate!

septembrie, 2021
Constantin N. Moldovan

Punctualitate, seriozitate, empatie, servicii complete. Recomand!

august, 2021

Completează formularul și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de restul

Transport Funerar internațional complet

Funero oferă toate serviciile funerare care ai nevoie în cazul unui deces în străinătate, pentru a te ajuta să depășești această situație delicată cât mai repede.

Prețuri corecte și transparente
Prețurile noastre îți vor fi prezentate în mod precis și fără ascunzișuri, serviciile noastre fiind îndeplinite în cel mai transparent mod posibil.
Peste 9000 de familii ajutate la greu

În clipele grele, te simți mai liniștit dacă ai lângă tine o echipă de profesioniști. Noi, îți suntem alături de la începutul evenimentului nefericit, până la sfârșit.

Contactează-ne

Mesajul tău a fost trimis! Vei fi contactat de către un agent Funero în cel mult 24 de ore. Pentru urgențe, ne puteți apela și la numărul 0740177110
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Întrebări frecvente

Vă pot apela telefonic la orice oră?

Da, Funero funcționează după un program non-stop, astfel încât să-ți putem prelua apelul la orice oră a zilei și să te ajutăm cu serviciile funerare de care ai nevoie.

Care este primul pas pe care trebuie să-l fac în cazul unui deces subit?

În cazul unui deces subit, primul pas pe care trebuie să-l faci este să ne contactezi. Noi vom veni după aceea în cel mai scurt timp scurt pentru a ridica persoana decedată. O vom transporta cu o autoutilitară funerară, vom întocmi documentația legală și te vom ajuta să plănuiești și să organizezi înmormântarea.

Care este primul pas pe care trebuie să-l fac în cazul unei repatrieri?

În cazul nevoii de repatriere a unei persoane decedate, primul pas pe care trebuie să-l faci este să ne contactezi.  Vom discuta cu tine, arătându-ți care sunt toți pașii premergători necesari și te vom ajuta să obții și să traduci toate actele necesare. După aceea, vom pleca în țara din Europa în care persoana a decedat și o vom aduce înapoi în România în cel mai scurt timp posibil, pentru a ține înmormântarea care i se cuvine.

De ce documente ai nevoie în cazul unui deces?

În cazul unui deces, vei avea nevoie de: Certificat medical constatator; Certificat de deces; Adeverință de înhumare. Dacă moartea persoanei a fost una violentă (accident, suicid), vei avea nevoie și de o dovadă eliberată de poliție sau procuratură. Pentru mai multe detalii, verificați directorialul complet de documente necesare

Cum pot obține ajutor de înmormântare?

În cazul în care persoana decedată este asigurată sau pensionară, ajutorul de deces este de 6095 lei, iar în cazul în care un membru de familie al unui asigurat sau pensionar a decedat, ajutorul este de 3048 lei. Dacă întrunești vreunul din criteriile enumerate mai sus, te vom ajuta noi să depui cererea pentru ajutorul de deces, depunând cererea la casa de pensii și obținând suma în cel mai scurt timp posibil.

Oferiți servicii funerare complete?

Da, fie că este vorba despre repatrierea unei persoane decedate, întocmirea documentației legale, organizarea înmormântării, decorațiuni și produse funerare, sau servicii de catering, noi ne ocupăm de toate pentru tine. Pentru mai multe detalii, verficați lista completă de servicii funerare.

O comunitate de oameni care se ajută reciproc

Funero oferă mai mult decât simple servicii funerare, oferim posibilitatea unei comunității unite. De a lungul anilor, am reușit să ne strângem împreună și să ne ajutăm unii pe alții în momentele grele, oferindu-ne experiența și sfaturile unul altuia și astfel să facem clipele dificile prin care trecem, mai suportabile.

Apelează-ne gratuit și fără obligații